Szolgáltatásaink munkaadók számára

Értékes munkaerőt keres? Növelné cége életkori diverzitását? Segítünk!

A Restart-Up Magyarország egyetlen középkorú diplomás munkavállalók elhelyezkedésének és foglalkoztatásának támogatására létrejött közösség.

Munkáltatók számára biztosított szolgáltatásaink alapja:

  • A Restart-Up közösség ezerhez közelítő és dinamikusan növekvő számú regisztrált tagsága. A tagok álláskereső, 45 év feletti diplomás, nyelvet beszélő, tapasztalt szakemberek. Többségük a közösségbe való regisztráció során személyiségtesztet is kitölt, melyet jelentkezésükhöz csatolnak, így a kereső még tisztább képet kaphat a jelöltekről. Jelentős részük rendszeresen vesz részt karrierjét és személyiségfejlesztését támogató programjainkon is.
  • A Restart-Up közösséget működtető és szakmai szolgáltatásait nyújtó, fejvadászokból, HR szakemberekből, vállalati vezetőkből, coachokból, trénerekből, tanácsadókból álló szakembergárdája.
  • A hazai álláspiac munkavállalói és a vállalati oldalát egyaránt érintő és a középkorúak foglalkoztatását kiemelten érintő, saját kutatásokon, célirányos adatgyűjtéseken és a gyakorlati munkán keresztül megszerzett egyedülálló ismereteink, tapasztalataink.

Szolgáltatásaink munkaadók számára

Egyedülálló munkavállalói adatbázis

Személyiségteszt eredménnyel kiegészített munkavállalói adatbázis 45 év feletti, diplomás, nyelvtudással rendelkező, tapasztalt, munkára kész, aktív, magukat fejlesztő szakemberekkel.

 

Álláshirdetések

Korosztályspecifikus hirdetési felületet, melyen keresztül a munkáltatók hatékonyan érik el a középkorúak  azon rétegét, akik fejlesztési programjaink résztvevőiként valóban tesznek annak érdekében, hogy a munkaerőpiacon versenyhelyzetben maradjanak.
Hirdetési csomagjainkról itt tájékozódhat.

 

Információk, adatok, elemzések

A középkorúak foglalkoztatásával kapcsolatos saját kutatási eredmények, országos munkaerőpiaci elemzések, hazai és nemzetközi hírek, trendek megosztása.

 

Tapasztalatmegosztás

A korosztályban rejlő potenciált értéknek tekintő, az életkori diverzitást tudatosan használó cégek jó gyakorlatainak megismerése, saját tapasztalatok megosztása.

 

A korosztállyal kapcsolatos szervezetfejlesztési tanácsadás

A munkáltatók sokszínű foglalkoztatóvá válási törekvéseinek támogatása a középkorúak számára is vonzó, deverzitásában vállalati jó gyakorlatként megjelenő szervezeti stratégia kialakításában.

A tanácsadási tevékenység fő területei:

  • A középkorúak bevonzásának és megtartásának eszköztára
  • Korspecifikus toborzási kommunikáció
  • Akcióterv készítés 45 év felettiek felvételére
  • Toborzók felkészítése a középkorúak felvételére
  • Korspecifikus megtartási, motivációs és ösztönzési rendszerek
  • Átképzési, fejlesztési, beillesztési tanácsadás

 

Toborzási rendezvények szervezése

Toborzást támogató, a 45 év feletti korosztály számára kínált lehetőségeket bemutató cégbemutató rendezvények szervezése.

 

A munkavállalók számára nyújtott álláskeresési támogató és fejlesztő tevékenységeket (tréning, coaching, tanácsadás, információ-szolgáltatás stb.) díjmentesen biztosítjuk.
Ennek fedezeteként a munkaadók számára kínált szolgáltatásaink állnak, azaz a szolgáltatási díjakat a Restart-Up közösség fejlesztésére, tagjai álláskeresési sikerét támogató programjaira fordítjuk. Partnereink így megrendelésükkel nem csak értékes szakmai tartalmat kapnak, de számos középkorú munkakereső újrakezdési esélyeit támogatják.

Ha érdeklődik szolgáltatásaink iránt, támogatná közösségünket vagy pozíciót hirdetne, kérjük, itt jelezze és felvesszük Önnel a kapcsolatot!