Programunk bővítéséhez támogatókat keresünk

Kedves Követők, Elkötelezettek, Ismerősök, Érdeklődők!

A Restart-Up az elmúlt 10 hónapban önerőből, az alapítók által finanszírozva eljutott az első mérföldkövekig. Stabil közösségünk számára rendszeresen szervezünk képzéseket, biztosítunk számukra álláslehetőségeket és fejlesztő közösségi programokat.

Ahhoz, hogy a társadalmi probléma orvoslásához nagyobb méretekben is hozzá tudjunk járulni és Budapesten túllépve is kínálhassunk megoldásokat, kommunikációs kampánycélokra 1.500.000 Ft-ra van szükségünk.

Ha 100 cégvezető, felelős pozíciót betöltő , támogató, a céllal azonosulni tudó, a korosztály támogatását fontosnak tartó személy 15.000 Ft-ot utal számunkra, a következő fél évre biztosítva van, hogy újabb céljainkat váltsuk valóra és még többeknek segíthessünk.

Jelen pillanatban közel 60 önkéntes dolgozik nagyságrendileg 600 ember képzése és fejlesztése érdekében. Segítve őket, hogy önbizalmuk javításában, kommunikációjuk fejlesztésében, kudarcaik feldolgozásában, önéletrajzuk tökéletesítésében, önmaguk képviseletében stb.

Akik szívügyüknek érzik közösségi projektünket, kérjük, hogy akár saját maguk, akár cégük illetékeseit megszólítva járjanak közben kezdeményezésünk sikeréért!

Amit felajánlunk mindezért cserébe: egy logo megjelenítése a társadalmi felelősségvállalást fontosnak tartó cégről és egy álláshirdetés térítésmentes kommunikálása 4 héten keresztül.

Támogatásukat a közösség tagjai nevében előre is köszönjük!

Felajánlását itt várjuk!

Köszönettel,
A Restart-Up csapata